IMG 9777 11neukkari1A 512x334

HAPPY HOME SISUSTI MAUSTEPALVELULLE MODERNIN TOIMITILAN

 

  • Asiakascase: MP-Maustepalvelu Oy
  • Uudisrakennus, 900 neliömetriä, Hämeenlinna
  • Sisustussuunnittelun lisäksi toimitimme kalusteet, valaisimet, matot, tekstiilit ja muut sisustustuotteet

Vuonna 1948 perustettu Maustepalvelu on Suomen johtava elintarvikekomponenttien asiantuntija ja toimittaja. Raaka-ainetoimittajana aloittaneesta yhtiöstä on vuosien varrella kehittynyt monipuolinen, kansainväliset kontaktit omaava vahva osaaja elintarviketeollisuuden yhteistyökumppanina – tarjoten teollisuuden tarvitsemia raaka-aineita ja niistä valmistettuja seoksia.

Yrityksen toiminnan kasvun myötä vuonna 2021 valmistui uusi logistiikka- ja varastorakennus. Henkilöstömäärän lisääntymisen myötä vuosien varrella sekä tuotannon tarve lisätiloihin, investointisuunnitelma eteni v. 2022 uuteen toimistorakennukseen. Vanhat toimistotilat remontoidaan vuoden 2023 aikana tuotannon lisääntyneisiin tarpeisiin. Uusien toimistotilojen tavoitteena oli toimivat ja muuntuvat toimistotilat kasvavan yrityksen tarpeisiin.

“Tavoitteena oli asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja henkilöstön viihtyminen tiloissamme” – kertoo yhtiön toimitusjohtaja Mikko Salonen. “Halusimme suunnitella viihtyisän aulatilan, jossa on mukavat kalusteet, viherkasveja ja taulut kertomassa yrityksen historiasta”. Uuden toimitilan myötä saimme toimivat ja viihtyisät työhuoneet sekä uudenaikaiset neuvottelutilat. Tiloja voidaan joustavasti muokata tarpeen mukaan. Sisustuksessa toivoimme käytettävän yrityksen identifikaation mukaista värimaailmaa – samaa, kuin logossamme ja muussa markkinointi-materiaalissa.

Projektin alussa oli tarkoitus siirtää aikaisemmin hankitut sähkösäätöpöydät uuteen toimistoon, mutta projektin edetessä päädyimme tilaamaan uudet sähkösäätöpöydät tasapainoisen kokonaisuuden aikaansaamiseksi. Sisustuskustannusten osuus oli noin 5% projektin kokonaiskustannuksista.

Tavoitteenamme oli löytää yhteistyökumppani vastaamaan koko sisustusprojektista. Löysimme yhteistyökumppaniksi Happy home interior Oy:n, jonka laadukkaat kalusteet ja laaja tuotesisältö mahdollisti projektin kokonaistoteutuksen – sisältäen sisustussuunnittelun, kalusteet, matot, tekstiilit, valaisimet ja muut sisustustuotteet. Projekti oli ilo toteuttaa yrityksen kanssa, jolla oli samat arvot ja näkemys projektin toteuttamisesta.

Olemme tyytyväisiä Happy home: n sisustustoimitukseen. Aikataulut olivat sovitun mukaiset ja palvelu oli erinomaista sekä asiantuntevaa.            Kohteen sisustussuunnittelusta vastasi sisustussuunnittelija SI Maija-Riitta Riuttamäki

 

 

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA