UF Aula 512x384

happy home ja united founders yhteistyöhön

United Founders on rakennusalan yritysten yhteenliittymä, joka tarjoaa asiantuntijapalveluita rakennus- ja korjaushankkeisiin. Vuonna 2016 perustettu yhtiö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina. Yhteenliittymässä toimii nykyään jo noin 100 rakennusalan vahvaa osaajaa.

”Yhtiön toiminnan kasvu ja työntekijöiden määrän lisääntyminen on saanut meidät etsimään isompia toimitiloja ja kumppania tilojen kalustamiseen. Löysimme soveltuvat tilat Helsingin Lassilasta ja yhtiön omat asiantuntijat – Laitila Arkkitehdit – vastasivat uusien tilojen sisustussuunnittelusta. Kalustetoimittajaksi valitsimme Happy home interior Oy:n”.

”Tavoitteenamme oli toteuttaa toimitilat, jotka palvelevat työntekijöiden työskentelyn tehokkuutta ja työntekijöiden, yhteistyökumppaneiden sekä asiakkaiden viihtymistä tiloissamme” – toteaa United Foundersin toimitusjohtaja Saku Harjunpää – ja toteaa: ”Olemme tyytyväisiä uuteen toimistoomme. Sekä kumppanimme Happy home:n laajaan tuotesisältöön. Happy home valikoimasta löytyi soveltuvat kalusteet aulatilaan, tauko- ja keittiötilaan. Sekä kauniit säkkituolit rauhoittumistilaan ja työtuolit toimistoomme. Asiakaspalvelu oli mainiota ja kalusteet saimme toivotun aikataulun mukaisesti”.

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA