Stripe penkki

358.00 

Stripe penkki on kaunis kaluste eteiseen, keittiöön tai sängyn päätyyn. Skandinaavisesti muotoilu penkki on tammiviilutettu ja sille mahtuu istumaan kolme henkilöä.

Woodman -tuotteet edustavat nuorekasta muotoilua ja nykyaikaista tuotantoa. Mallistossa yhdistyy rennon innovatiivinen muotoilu ja nykyaikaisen tuotannon laatu.

Woodman on toimittanut jo 17 vuoden kokemuksella suosittuja huonekaluja yli 20 maahan ympäri Eurooppaa. Kansainvälinen menestys ja suuri suosio perustuu seuraaviin vahvuuksiin:
Woodmanin upean malliston pääsuunnittelija Leonhard Pfeifer on onnistunut luomaan todella ihailua herättävän malliston, jossa tammen oma kauneus pääsee oikeuksiinsa – leikkisästi yhdistyen laajaan väriskaalaan. Tämä ennakkoluuloton ote tekemiseen on luonut reippaan ja trendikkään malliston, jonka kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta. Laajasta mallistosta löydät toinen toistaan upeampia huonekaluja, jotka sopivat moneen tilaan ja tarpeeseen. Leonhard Pfeiferin ennakkoluuloton ja innovatiivinen muotoilu palkittiin vuosina 2011, 2012 ja 2014 arvostetulla Design Guild Mark -palkinnolla. Hänet on palkittu myös vuonna 2017 German Design award – kunniamaininnalla.

Tuotteet valmistetaan vain parhaista raaka-aineista kuten massiivipuusta, tammiviilutetusta kalustelevystä ja maalatusta MDF – levystä. Laadusta kertovat ammattitaitoisesti valitut materiaalit, vahva rakenne ja huoliteltu pintakäsittely. Näiden tekijöiden vuoksi Woodman – tuoteperhe erottuu muista vastaavan hintaisista kalustevalmistajista. Tammiviilutettu kalustelevy on arvostettu perinteinen arvokalustemateriaali, joka takaa tuotteelle pitkän käyttöiän sekä arvokkaan säilymisen vuosi vuodelta kauniina. Woodman on vahvasti sitoutunut ekologisten tuotteiden valmistamiseen ja kestävään kehitykseen. Yritykselle myönnettiin FSC® sertifiointi heinäkuussa 2010. Täten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kaikki huonekaluissa käytetty puumateriaali tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Stripe penkki on kaunis kaluste eteiseen, keittiöön tai sängyn päätyyn. Skandinaavisesti muotoilu penkki on tammiviilutettu ja sille mahtuu istumaan kolme henkilöä.

Stripe penkki  Istuintaso on tammiviilutettua kalustelevyä (PLP25). Sivut tammiviilutettua MDF-levyä – mustat koristekuviot. Puuosissa kirkas lakka. Penkin pituus 150 cm, syvyys 39 cm ja korkeus 45 cm. Paino 28 kg.

Tilaa Woodman -tuotteet verkosta. Tuotteisiin voit tutustua verkkokaupan showroomissa: Happy home, Halsuankatu 2, 00420 Helsinki tai valtuutetun jälleenmyyjän näyttelyssä. Kysy lisätietoja numerosta 0500 666650.

Kokoamisohjeet

Lataa tästä kokoamisohjeet tuotteelle:

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA