Northgate työpöytä, tammi/harmaa

485.00 

Northgate Desk on ajattoman tyylikäs ja käytännöllinen kirjoituspöytä suomalaiseen kotiin. Se soveltuu hyvin kodin ja toimiston työpöydäksi. Muotoiluun yhdistyvät ajaton tyylikkyys ja käytännöllinen säilytystilaratkaisu. Pöytärungossa 1 avoin hyllytila ja yksi laatikko,metallikiskoilla. Pöydän takaosassa lisäksi erillinen säilytystila,jonka pohjassa aukko sähköjohtoja varten.                                      Pöydän kokonaismitat: leveys 112 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 76 cm.

Woodman -tuotteet edustavat nuorekasta muotoilua ja nykyaikaista tuotantoa. Mallistossa yhdistyy rennon innovatiivinen muotoilu ja nykyaikaisen tuotannon laatu.

Woodman on toimittanut jo 17 vuoden kokemuksella suosittuja huonekaluja yli 20 maahan ympäri Eurooppaa. Kansainvälinen menestys ja suuri suosio perustuu seuraaviin vahvuuksiin:
Woodmanin upean malliston pääsuunnittelija Leonhard Pfeifer on onnistunut luomaan todella ihailua herättävän malliston, jossa tammen oma kauneus pääsee oikeuksiinsa – leikkisästi yhdistyen laajaan väriskaalaan. Tämä ennakkoluuloton ote tekemiseen on luonut reippaan ja trendikkään malliston, jonka kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta. Laajasta mallistosta löydät toinen toistaan upeampia huonekaluja, jotka sopivat moneen tilaan ja tarpeeseen. Leonhard Pfeiferin ennakkoluuloton ja innovatiivinen muotoilu palkittiin vuosina 2011, 2012 ja 2014 arvostetulla Design Guild Mark -palkinnolla. Hänet on palkittu myös vuonna 2017 German Design award – kunniamaininnalla.

Tuotteet valmistetaan vain parhaista raaka-aineista kuten massiivipuusta, tammiviilutetusta kalustelevystä ja maalatusta MDF – levystä.
Laadusta kertovat ammattitaitoisesti valitut materiaalit, vahva rakenne ja huoliteltu pintakäsittely. Näiden tekijöiden vuoksi Woodman – tuoteperhe erottuu muista vastaavan hintaisista kalustevalmistajista. Tammiviilutettu kalustelevy on arvostettu perinteinen arvokalustemateriaali, joka takaa tuotteelle pit-kän käyttöiän sekä arvokkaan säilymisen vuosi vuodelta kauniina. Woodman on vahvasti sitoutunut ekologisten tuotteiden valmistamiseen ja kestävään kehitykseen. Yritykselle myönnettiin FSC® sertifiointi heinäkuussa 2010. Täten asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kaikki huonekaluissa käytetty puumateriaali tulee vastuullisesti hoidetuista metsistä.

Northgate Desk on ajattoman tyylikäs ja käytännöllinen kirjoituspöytä suomalaiseen kotiin. Se soveltuu hyvin kodin ja toimiston työpöydäksi. Muotoiluun yhdistyvät ajaton tyylikkyys ja käytännöllinen säilytystilaratkaisu. Pöytärungossa 1 avoin hyllytila ja yksi laatikko,metallikiskoilla. Pöydän takaosassa lisäksi erillinen säilytystila,jonka pohjassa aukko sähköjohtoja varten.

Northgate työpöydän runko on harmaata melamiinia ja jalusta massiivikoivua. Yksi avoin säilytystila (leveys 39 cm, syvyys 56 cm ja korkeus 8.6 cm) ja 1 laatikko (sisämitat: leveys 57 cm, syvyys 28 cm ja korkeus 5 cm). Pöytälevyn takaosassa erillinen säilytystila,jonka pohjalla kaapeliaukko. Pöydän kokonaismitat: leveys 112 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 76 cm.

Tilaa Woodman -tuotteet verkosta. Tuotteisiin voit tutustua verkkokaupan showroomissa: Happy home garage, Halsuankatu 2, 00420 Helsinki tai valtuutetun jälleenmyyjän näyttelyssä. Kysy lisätietoja numerosta 0500 666650.

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA