Made by Choice – Halikko-baarijakkara, musta, ist.kork. 74 cm

589.00 

Tuolin runko on massiivitammea, istuinosa muotoon taivutettua tammivaneria, mustaksi petsattu. Tuolin leveys 40 cm, syvyys 34 cm, istuinkorkeus 74 cm. Kotimainen valmistaja: Made by Choice.

 

Made by Choice on nykyaikainen huonekaluvalmistaja, jonka juuret ovat suomalaisen puusepäntyön perinteissä. Tuotekehitys- ja valmistus tapahtuu Made by Choice omalla tehtaalla Halikossa. Jokainen esine on yhditelmä suunnittelijan luovaa näkemystä ja artesaanien käsityötä. Tavoitteena on luoda ajattomia, nykyaikaisia ja kestäviä esineitä, jotka periytyvät seuraaville sukupolville. Brändin tavoitteena on myös välittää pohjoismaista onnellisuutta designin kautta.

Halikko baarijakkarassa on minimalistisen tyylikäs muotoilu, jossa yhdistyvät perinteinen puukäsityö ja modernit suorat linjat. Halikko-sarjan kevyen leikkisää ilmettä hallitsevat taivutetun tammivanerin kauniisti kaartuvat muodot sekä vinoon asetettujen jalkojen luoma dynaamisuus. Halikko-baarituoli on tyylikäs tuolivalinta niin koteihin kuin julkisiin tiloihin.

Tuolin runko on massiivitammea, istuinosa muotoon taivutettua tammivaneria, mustaksi petsattu. Tuolin leveys 40 cm, syvyys 34 cm, istuinkorkeus 74 cm.

Made by Choicen Halikko -tuoli on osa yrityksen Halikko -tuoteperhettä. Luonteenomaista Hallikko-sarjan kalusteilla on kaarevat muodot ja vinot jalat. Yrityksen tehdas sijaitsee Salon Halikossa. Tuoteperhe on nimetty tehtaan sijainnin mukaan.

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA