Made by Choice – Airisto -sohvapöytä, saarnea

1,588.00 

Airisto sivupöytä on Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston suunnittelema, minimalistinen pöytä, jossa pyöreä pöytälevy ja sitä kannattelevat kaarevat, tukevat jalat. Pöydän halkaisija 55 cm ja korkeus 35 cm. Pöydän materiaali on massiivisaarnea. Vaihtoehtoina luonnonväri tai musta petsi.

Made by Choice on nykyaikainen huonekaluvalmistaja, jonka juuret ovat suomalaisen puusepäntyön perinteissä. Tuotekehitys- ja valmistus tapahtuu Made by Choice omalla tehtaalla Halikossa. Jokainen esine on yhdistelmä suunnittelijan luovaa näkemystä ja artesaanien käsityötä. Tavoitteena on luoda ajattomia,  nykyaikaisia ja kestäviä esineitä, jotka periytyvät seuraaville sukupolville. Brändin tavoitteena on myös välittää pohjoismaista onnellisuutta designin kautta.

Airisto sohvapöytä on Sisustusarkkitehti Joanna Laajiston suunnittelema, minimalistinen pöytä, jossa pyöreä pöytälevy ja sitä kannattelevat kaarevat, tukevat jalat. Pöydän halkaisija 55 cm ja korkeus 35 cm. Pöydän materiaali on massiivisaarnea. Vaihtoehtoina luonnonväri tai musta petsi.

Made by Choicen Airisto sohvapöytä on osa yrityksen Airisto -tuoteperhettä. Luonteenomaista Airisto -sarjan kalusteilla on minimalistinen muotokieli, massiivipuun käyttö ja kaarevat jalat.

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA