HH-40Sk -riippuvalaisin, koivua

375.00 

Happy homen HH-40Sk -riippuvalaisin henkii arvostusta suomalaiseen puusepäntyöhön ja skandinaaviseen muotoiluun. Ilmavan varjostimen ansiosta valaisin on yleisilmeeltään kevyt. HH-40K sopii hyvin esimerkiksi ruokailutilan tai makuuhuoneen valaisimeksi. Suomalaiset puusepät valmistavat varjostimen kotimaisesta koivuvanerista. Valaisimen halkaisija: 40 cm ja korkeus: 16 cm.

Happy homen HH-40Sk -riippuvalaisin henkii arvostusta suomalaiseen puusepäntyöhön ja skandinaaviseen muotoiluun. Ilmavan varjostimen ansiosta valaisin on yleisilmeeltään kevyt. HH-40Sk sopii hyvin esimerkiksi ruokailutilan tai makuuhuoneen valaisimeksi. Suomalaiset puusepät valmistavat varjostimen kotimaisesta koivuvanerista. Valaisimen halkaisija: 40 cm ja korkeus: 16 cm. Materiaali: koivuvaneri. Pintakäsittely: käsittelemätön.

Puuseppä Heikki Saastamoinen tunnetaan niin kotimaassa kuin ulkomailla, upeiden puusta valmistettujen valaisimien tuotannosta. Nyt meillä on mahdollisuus päästä nauttimaan myös Heikin valaisinsuunnittelusta. Saastamoinen on saanut vaikutteita suunnittelutyöhönsä perinteisestä suomalaisesta puusepäntyöstä, kotimaisesta luonnosta ja sen tarjoamista materiaaleista.

HH-40Sk ei ole vain valaisin, vaan se on näyttävä sisustuselementti – huoneen ehdoton katseenkiinnittäjä. Happy homen HH-valaisinsarja on tyylikästä ja laadukasta suomalaista muotoilua. Sarja täyttää hyvin Happy homen tavoitteen: Kauniita ja laadukkaita tuotteita kohtuuhintaan. Lampun kanta: 2xE27. Polttimosuositus: Led 6-12w. Johdon väri: valkoinen. Johdon pituus: 1 metri. Paino: 1 kg.

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA