Made by Choice – Halikko -tuoli, tammea

589.00 

Halikko -tuoli, runko massiivitammea, istuin- ja selkäosa muotoon taivutettua tammivaneria. Tuolin leveys 47 cm, syvyys 51 cm, korkeus 79 cm ja istuinkorkeus 45 cm. Valmistaja: Made by Choice.

Made by Choice on nykyaikainen huonekaluvalmistaja, jonka juuret ovat suomalaisen puusepäntyön perinteissä. Tuotekehitys- ja valmistus tapahtuu Made by Choice omalla tehtaalla Halikossa. Jokainen esine on yhditelmä suunnittelijan luovaa näkemystä ja artesaanien käsityötä. Tavoitteena on luoda ajattomia,  nykyaikaisia ja kestäviä esineitä, jotka periytyvät seuraaville sukupolville.    Brändin tavoitteena on myös välittää pohjoismaista onnellisuutta designin kautta.

Halikko -tuoli, runko massiivitammea, istuin- ja selkäosa muotoon taivutettua tammivaneria. Tuolin leveys 47 cm, syvyys 51 cm, korkeus 79 cm ja istuinkorkeus 45 cm.

Made by Choicen Halikko -tuoli on osa yrityksen Halikko -tuoteperhettä. Luonteenomaista Hallikko-sarjan kalusteilla on kaarevat muodot ja vinot jalat. Yrityksen tehdas sijaitsee Salon Halikossa. Tuoteperhe on nimetty tehtaan sijainnin mukaan.

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA