Senkki Square 1000x1000 1

BRITTA STOLJAR: TAPIOLA SENKKI / ASIAKASKOKEMUS

TAPIOLA SENKKI

Pääsin tekemään kaupallista yhteistyötä happyhomestoren kanssa, kun vierailin happyhomestore.fi verkkokaupassa ja näin Tapiola senkin. 

Uudistaessamme lastenhuonetta löysimme kauniin, ajattomasti muotoillun Tapiola senkin happyhomestoren verkkokaupasta. Senkin monikäyttöisyys sekä riittävä säilytystila antavat lisätilaa lastenhuoneen sisustusprojektiimme. Tapiola senkin ovissa on push-to-open mekanismi, joka helpottaa lapsiperhe arkea ja säilytyksessä olevat tavarat säilyvät paikoillaan.

Tapiola senkki toimitettiin luvatussa ajassa. Yhdessä paketissa oli kaikki tarvittava ja paketista tulleet roskat oli helppo hävittää. Tapiola senkin runko tuli valmiiksi koottuna ja mustan jalustan kiinnitykseen tarvitsi vain kuusiokolmioavaimen. Itselle jäi siis vain jalustan kiinnittäminen.

Paketti Aukii

 

Runko toimitetaan valmiiksi koottuna – vaatii vain jalustan asennuksen.

Olin odottanut, että kalusteen kokoaminen olisi työlästä, mutta yllätyin positiivisesti, että kaikki menikin vaivattomasti. Senkin saapumisesta, pahvilaatikon avaamisesta, jalustan kiinnittämisestä ja roskien pois viemisestä meni aikaa 15 minuuttia ja Tapiola senkki seisoi jaloillaan.

Tapiola senkin modernius, jämerä runko ja selkeät linjat muotoilussa antavat arvokkuutta huonekalulle, joka kätkee sisäänsä kaikki lastenhuoneemme aarteet. Muotoilun ajattomuus Tapiola senkissä mahdollistaa sen sijoittamisen mihin tahansa meidän talomme huoneeseen. Pidän Tapiola senkkiin panostamista kestävän kehityksen ratkaisuna, koska senkki tulee varmasti kulkemaan mukanamme myös seuraaviin koteihin. Koen että hinta-laatusuhde on todella hyvä happyhomestoren tuotteissa ja aion jatkossakin vierailla happyhomestoren verkkokaupassa, kunhan seuraava sisustusprojektimme alkaa.

Suosittelen Sinuakin tutustumaan happyhomestoren verkkokauppaan!

Terveisin Britta Stoljar

Blogissa käytetyt valokuvat ovat Britta Stoljarin kuva-arkistosta.

https://happyhomestore.fi/kategoria/senkit-ja-laatikostot/

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA