Eimi Kaluste Lux keinutuoli, tammi/musta nahka

1,290.00 

Lux keinutuoli on suomalainen huonekalu: laadukas, muodoltaan moderni ja mukava istua. Runko öljyttyä massiivitammea, istuin pehmustettu ja verhoiltu mustalla nahalla, Prescott Black Ink. Tuolin leveys 60 cm, syvyys 93 cm ja korkeus 81 cm. Valmistaja: Eimi Kaluste Oy.

Varasto loppu

Eimi Kaluste Oy on suomalainen perheyritys, joka kasvoi Eino Tuunasen elämäntyön tuloksena pienestä verstaasta suomen suurimmaksi keinutuolien valmistajaksi. Yrityksen historia on kuin kuvaus kotimaamme kehitystarinasta – siinä köyhistä lähtökohdista aloittanut nuoripari, Eino ja Armi Tuunanen menestyivät ahkeruudella ja sitkeydellä sekä positiivisen elämänasenteen avulla. Tänään Eimi Kaluste    valmistaa laadukkaita ja moderneja keinutuoleja. Lux keinutuoli on muotoilultaan moderni ja oikein mukava istua.

”Keinutuolit tekevät parhaillaan uutta tulemista osana jokaisen kodin sisustusta. Eimin keinutuolit löytävät omistajan yhä useammin myös nuoresta kaupunkilaskodista. Keinutuoli onkin vahvasti osana hidastamisen ja kotoilun trendejä”.

Eimi-keinutuolin rungon viimeistelyssä näkyy puuseppien kädenjälki. Puu on luonnonmateriaali, joka elää ilmankosteuden vaihdellessa ja tämän vuoksi istuinosan- ja pinnojen puut lajitellaan tuolikohtaisesti puun syykuvioiden ja -värisävyjen mukaan. Näin yksittäisten osien eläminen on mahdollisimman samansuuntaista. Lopputulos on pinnaltaan ja väriltään tasalaatuinen – kuin yhdestä puusta veistetty.

Jokainen osa viimeistellään käsin ennen kasausta. Kasausvaiheessa kappaleet vielä tarkistetaan ja lajitellaan niin, että saman keinun osat ovat keskenään mahdollisimman saman­näköisiä. Käsityönä kasattu keinu pintakäsitellään kahteen kertaan. Pintakäsittelykertojen välillä keinu välihiotaan.

Suuri käsityön osuus tuotannossa takaa rehdisti laadukkaan lopputuloksen, joka kestää ajan hammasta sukupolvelta seuraavalle.

Lux keinutuoli on suomalainen huonekalu: laadukas, muodoltaan moderni ja mukava istua. Runko öljyttyä massiivitammea, istuin pehmustettu ja verhoiltu mustalla nahalla, Prescott Black Ink. Tuolin leveys 60 cm, syvyys 93 cm ja korkeus 81 cm. Valmistaja: Eimi Kaluste Oy.

Lux keinutuoli, runko massiivitammea, istuin pehmustettu ja verhoiltu mustalla nahalla, Prescott Black Ink. Tuolin vaahtomuovi on palosuojattu. Rungon pintakäsittely: öljytty luonnonvärinen tammi. Tuolin leveys 60 cm, syvyys 93 cm ja korkeus 81 cm. Istuinleveys: 53 cm ja istuinkorkeus 48 cm.

Tuolia verhoillaan useilla kangasvaihtoehdoilla, mustalla ja ruskealla nahalla sekä aidolla lampaantaljalla. Ole yhteydessä myyntiimme, niin kerromme lisää näistä vaihtoehdoista. Toimitamme keinutuolin suoraan kotiinne, rahtivapaasti.

Tilaa tuotteet verkosta. Tuotteisiin voit tutustua myös verkkokaupan toimistolla : Happy home garage, Halsuankatu 2, 00140 Helsinki. Kysy lisätietoja numerosta 0500 666650.

Ota yhteyttä

Soita 0500666650 / Petri Pajumäki tai täytä oheinen lomake.

Puhelin:

0500 666650

sähköposti:

myynti@happyhomestore.fi

happy home interior OY

Petikontie 1, 01720 VANTAA